ANJA FORSNOR

Triss i ekofavoriter

mariaakerberg

Två nya favoriter för hyn är denna ansiktsmask med havtorn följt av ett fuktserum som gör underverk med min hy. Hårinpackningen med lavendel och citrongräs har jag haft ett tag men blir liksom lika nyförälskad varje gång jag skruvar av korken. Den doftar helt fantastiskt och gör mitt hår helt babymjukt och fint. Triss i favoriter från Maria Åkerberg – dessutom helt eko!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Trillade in på din blogg alldeles nyss, googlade på raw kakao. Nu har jag läst några av dina inlägg om allt möjligt och tusan va inspirerad jag blir att följa dig. Det ska bli roligt att kolla igenom dina andra inlägg!

  Hannah 2015-04-08 18:07:00
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Åh, you just made my day! Så glad att du hittat hit, tusen tack för att du tog dig tid att kommentera. Hoppas du kommer trivas här <3

   Anja Forsnor 2015-04-08 18:16:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!