ANJA FORSNOR

Solig tisdag och färgglad frukost

acai-bowl

Lila frukostskål med färska bär och frukt, bästa sättet att starta dagen på. Nu ska jag snart bege mig hemifrån, har en fullspäckad men otroligt rolig dag som väntar. Jag har verkligen unnat mig ledighet hela påskhelgen, öppnade inte ens datorn på hela helgen vilket måste vara första gången på väldigt länge. Hoppas ni också haft en avkopplande och fin påsk. Nu kliar det i fingrarna och jag är laddad för en ny spännande vecka!

Recept: Acai bowl – boosta kroppen med energi ›

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, jag har sett att du använder mycket produkter så som från superfruit. Jag har inga produkter därifrån och undrar därför om du har några tips på vilka ”startprodukter” som skulle vara bra att börja med? 🙂 Kram

  Hanna 2015-04-08 11:01:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna, självklart vill jag tipsa om mina favoriter. Nu vet jag inte vad du har i ditt skafferi idag men jag tycker att kokosolja är ett måste i allas kök, jag använder det i all bakning och matlagning. Vill du testa något kosttillskott i pulverform skulle jag rekommendera Maca och Spirulina. De är två helt olika sorters kosttillskott som smakar olika och är kul att använda i olika typer av smoothies. De kostar ganska mycket så mitt tips är kanske att testa ett grönt pulver åt gången så du inte köper på dig för mycket som du sen inte använder. Det kan också vara svårt att märka vad kroppen reagerar på ifall man mixar för många olika saker. Chiafrön och gojibär är också stora favoriter hemma hos mig 🙂 Hoppas det var lite hjälp på traven. Kram!

   Anja Forsnor 2015-04-08 13:45:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Tack så mycket för din hjälp 🙂 Just nu så har jag kokosolja och chiafrön hemma vilken är stora favoriter hos mig, använder det väldigt ofta. Vad tycker du om acai ? Är det användbart och hur fungerar det? 🙂 Kram

    Hanna 2015-04-09 21:17:00
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

     Jag gillar Acai väldigt mycket, det är nästan som en blandning av kakao och blåbär. Syrligt men ändå sött på något vis. Och supernyttigt! Jag har använt Acaipulver i mina smoothies ett tag men ska man göra ”riktig” Acai bowl så ska man egentligen köpa fryst Acai på påse (säljs i vissa ekobutiker, hälsokost, mathem.se etc). Det blir en helt annan smak och konsistens, dessutom ännu mer näringsrikt! Men visst funkar pulvret, kanske kan vara en bra start? Kram!

     Anja Forsnor 2015-04-11 12:36:00
     Svara
     • Svar på Anja Forsnors kommentar.

      Tack så jättemycket för dina fina svar. Har varit en jättestor hjälp för att få en början, uppskattar det verkligen jättemycket 🙂 Älskar upplägget på din blogg, den har verkligen fångat mig i smaken. Du är en stor inspirationskälla, Kram

      Hanna 2015-04-15 21:48:00
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!