ANJA FORSNOR

Min favoritövning för sätet

fannie

fannie-redman

Dagens träningstips har jag hämtat från Fannie som lagt upp tre grymma övningar som gör dig riktigt bootylicious. Min favoritövning är den på bilden ovan (övning nr 2), satan vad den bränner! Jag brukar avsluta mina benpass med att köra en tabata-intervall med denna, 4 set på ena benet och sen 4 set på andra. Kör inte varannat ben, ni får bättre kontakt med muskeln om ni pumpar slut ena sidan i taget.

Lova mig att ni testar denna övning, ni kan till och med köra den hemma i vardagsrummet. Berättar sen vad ni tycker!

Ni hittar alla övningar och instruktioner i Fannies blogg ›

Bilder lånade från Fannie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!