ANJA FORSNOR

Goodmorning greens!

smoothie-green-easter  

Grön favorit! Jag har ofta alla ingredienser till denna smoothie hemma, annars byter jag bara ut mot något annat. Att skriva recept på mina smoothies är egentligen ganska svårt eftersom jag alltid går på känsla och mixar ner lite vad som faller mig in. Idag testade jag också mitt nya nässelpulver från Holistic för att boosta med lite extra järn och klorofyll.

Grön smoothie
2 portioner

2 dl kokosvatten
1 banan
1 dl mango
2 nävar bladspenat
1 stjälk selleri
1 liten avokado
1/2 citron
1/2 grapefrukt
4 msk ärtprotein
en bit ingefära
2 tsk nässelpulver
is

Gör så här: Mixa alla ingredienser i en blender i 2-3 minuter. Tillsätt extra is på slutet för att få en riktig kall och härlig smoothie.

green-smoothiebowl

frukost-smoothie-green

Glad Påsk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!