ANJA FORSNOR

Perfekt mellanmål – äpple med kanel

snack apple

apple cinnamon

Min senaste hangup är skivat äpple med kanel. Så gott och ett perfekt snack när sötsuget sätter in! Mina favoritämnen är Pink Lady, så söta och syrliga på samma gång. Visste ni förresten att kanel sägs stilla sötsug? Dessutom är det bra både för immunförsvar och förbränning. Snacksa på!

Imorse åt jag och Klara frukost på mitt favoritställe Nybrogatan 38. Skulle kunna äta deras havregrynsgröt varje dag. Nu är jag på väg till Yogayamas nya studio ute i Hammarby sjöstad för en timmes Ashtanga-yoga. Hoppas ni har en fin skärtorsdag!

_
Translation:
Sliced ​​apple with cinnamon, so good! The perfect snack when you’re craving for something sweet! Started the morning with Klara at my favorite place Nybrogatan 38. Could eat their oatmeal for breakfast every day. Now I’m on my way to Yogayamas for an hour Ashtanga Yoga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!