ANJA FORSNOR

Tisdag och solen är här

anja

anja forsnor sport

anja forsnor

Linne, Röhnisch. Tröja, Nike. Tights, Björn Borg. Skor, Reebok.

Jag startade morgonen med pressvisning för Hannahs nya kollektion för NLY Sport. Fick med mig ett par tights och ett nätlinne därifrån som jag invigde på träningen direkt efteråt, satt som en smäck! Kommer helt klart bli ett par nya favoriter i vår. Det är så kul att se duktiga människor förverkliga sina drömmar och lyckas, stort grattis till dig!

Därefter promenerade jag bort till Kampsportslabbet, tog omvägar längs vattnet för att njuta av solen och förundrades över hur vackert Stockholm är.

Nu har jag precis kommit hem från ett PT-pass med Fannie, var längesedan vi tränade ihop så det var riktigt kul. Solen skiner över Gärdet och ingen kunde vara lyckligare än mig! Mitt humör styrs väldigt mycket av väderleken och jag blir så otroligt påverkad av dåligt väder, känns som jag tappar all livsglädje. Men så fort solen tittar fram vill jag krama hela världen! Jag är helt klart gjord för att bo i ett varmare land, det är en sak som är säker haha. Någon som känner igen sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Super snyggt! Vad har du för storlek i dina björn borg tights? Blir så sugen på att beställa ett par men är lite osäker på storleken 🙂

  Emma 2015-04-05 16:55:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag har storlek S, brukar ha S/36 så skulle säga att de är normala. Absolut inte små i storlekarna. De är så tunna och svala i materialet och perfekta till sommaren! Kram!

   Anja Forsnor 2015-04-07 22:00:00
   Svara
 • Jag är verkligen precis likdan..

  linnéa 2015-03-31 18:51:00
  Svara
 • Jag känner verkligen igen mig! Kan vara ganska jobbigt ibland, när det vänder så fort som det gör här hemma..ena dagen så peppad på allt för att nästa dag känna allt allt kan vara lite mera jobbigt och meningslöst, haha.
  Jag och min kompis Carro bor i Uppsala tyvärr, kommer ni ha gemensamma träningar inför loppet?

  Ha en fin kväll! /moa

  Moa 2015-03-31 17:40:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Å jag vet precis vad du menar. Känns som man slits mellan hopp och förtvivlan! Älskade i-landsproblem, haha. Jag vet inte hur mycket som är klart än men som det ser ut kommer vi ha några tillfällen med gemensam träning inför loppet här under våren. Kanske värt att ta sig ner till Stockholm för? 🙂 Håll utkik på elle.se!

   Anja Forsnor 2015-04-01 11:05:00
   Svara
 • tokigt snygga tights! älskar nike tech capen också, har en i grått och den vill jag nog aldrig ta av mig!

  /Sara http://www.traningsgladje.se

  Sara i Åre 2015-03-31 13:55:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!