ANJA FORSNOR

Drink your salad

green-juice-raw-clarity

rawclarity

Drink your salad! Denna juice från Raw Clarity med selleri, romansallad, spenat, gurka, ingefära, citron och persilja är helt klart min favorit just nu. Blir alltid lika förvånad över hur fräsch och god den är trots att den varken innehåller frukt eller något annat sött. Grön energi när den är som bäst! Och det behövs minst sagt denna grå och regniga måndag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Grönt är skönt! 🙂

  /Sara http://www.traningsgladje.se

  Sara i Åre 2015-03-31 11:48:00
  Svara
 • Blir det ingen mer löputmaning nu? Har varit så roligt och jag har verkligen kommit igång med löpningen! Första gången som jag verkligen tycker det är roligt att gå ut och springa, och idag sprang jag för första gången 8 km :))

  Karin 2015-03-30 16:21:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Vad grym du är Karin, heja dig! Om du klarar 8 km så är milen inom räckhåll, det sista sitter bara i huvuden 🙂 Vad roligt att du uppskattat löputmaningen, den är över för den här gången men det är inte omöjligt att det blir lite mer löpfokus här under våren. Jag kommer fortsätta dela med mig av mina intervaller och tips på hur man håller igång. Keep up the good work! Kram!

   Anja Forsnor 2015-03-30 16:41:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!