ANJA FORSNOR

Träningsmat i senaste ELLE

quinoa

quinoa-porridge

creme-ninon

I det senaste numret av ELLE bjuder jag på massa härlig matinspiration! Jag har komponerat ihop fem näringsrika recept som ger dig energi och hjälper kroppen att återhämta sig efter en dag fylld av träning. Det bjuds på quinoagröt, fröknäcke, rödbetshummus, laxsallad, rawfood-bollar och Créme Ninon. Givetvis går det lika bra att plocka ihop recepten som man vill, oavsett om man tränar eller inte.

Jag är verkligen supernöjd både med recepten och bilderna så jag hoppas ni kommer gilla det. Hör gärna av er med feedback ifall ni testar recepten, jag tycker alltid det är lika roligt när ni delar med er.

Tidningen finns ute i butik nu så missa inte!

Foto: Andy Prhat

elle-nr4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Blev så glad när jag såg det i Elle, älskar din blogg och recepten var lika fina! Ska pröva dem till helgen!

  Matilda 2015-03-26 13:01:00
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Tack fina du, så glad jag blir. Hoppas du kommer gilla recepten, laxsalladen blev verkligen en favorit hos mig! Kram

   Anja Forsnor 2015-03-26 18:11:00
   Svara
 • Jag har läst recepten och tycker de är underbara! Kul att få se lite nyttigare recept, som dessutom är enklare att göra 🙂

  //nouw.com/100kitchenstories

  paulina suonvieri 2015-03-25 15:24:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!