ANJA FORSNOR

Följ med oss till Turkiet!

Alanya3

Good News! På grund av sena avbokningar så har vi nu några extra platser till vår träningsresa till Turkiet i maj. Den 2-9 åker vi till Alanya för en vecka med träning, matlagning, workshops och även massa tid för att utforska stan, sola och bada. Det är Fannie och Kevin som håller i träningen och det kommer bli riktigt svettigt och utmanande vill jag lova. Jag står för all planering av kosten och kommer även hålla i olika workshops. En perfekt motivationskick för träningen! Det är både killar och tjejer som åker med på resan så dra med din partner, vän, kollega eller syskon och följ med.

Flyg, boende, mat och all träning ingår.

Alla detaljer och prisuppgifter kring resan hittar ni här ›

Maila mig på anja@kampsportslabbet, gärna redan under dagen, om ni är sugna på att följa med!

Anja Forsnor Turkiet

Alanya2

Morgondopp efter träningen.

turkiet intervaller

Backintervaller en varm och tidig morgon i Alanya.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!