ANJA FORSNOR

Rödbetssmoothie med hallon och ingefära

beetroot-smoothie

Det här är min favoritsmoothie just nu. Syrligheten från hallonen gifter sig perfekt med sötman från rödbetorna. Jag älskar rödbetor och tycker det är extra gott i juicer och smoothies. Rödbetan har i studier visat sig förbättra både uthållighet och prestationsförmåga i samband med träning. Nitratet i rödbetan förser musklerna med mer syre och är därför perfekt att äta innan ett träningspass.

Rödbetssmoothie
2 portioner

2 dl kokosvatten
1 kokt rödbeta
1,5 dl frysta hallon
1/2 rött äpple
1/2 pressad citron
en bit ingefära efter smak
is

Gör så här: Dela äpplet och rödbetan i bitar och skala ingefäran. Jag brukar använda en ganska stor bit ingefära och gillar när det är lite starkare. Mixa alla ingredienser i en blender cirka 2-3 minuter tills smoothien är helt mixad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!