ANJA FORSNOR

Shades of blue and grey

anja sport

Hur snygga är inte dessa tights i marmor? Love at first sight.

anja marble tights

anja nike bjorn borg

anja sportswear

Tröja Nike. Tights Björn Borg. Skor Adidas boost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Verkligen sjukt snygga, passar dig perfekt! Får man fråga vilken storlek du har? Blev lite sugen på att beställa ett par, och tänkte om man kunde ha något att jämföra med 🙂

  det är väl dem här: http://www.bjornborg.com/se/pixie-legging?nosto=nosto-menu-cart

  Johanna 2015-04-03 15:32:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack vad gullig du är! Japp, det är dem på länken. Jag har storlek S i mina, brukar ha S och 36 i träningstights och de passar mig bra. De är ganska tunna och svala i materialet så perfekt till våren och sommaren! Kram!

   Anja Forsnor 2015-04-07 21:57:00
   Svara
 • Sjukt snygga! Ha-cravings! Fint att matcha med vårligt ljusblått också =) Anmälde mig till Nikeloppet igår. Det är inte så att du kanske kommer göra något form av ”team” med de som springer tack vare att man läst det på din blogg. Jag och min tjejkompis är anmälda och peppade i alla fall! Kram och ha en bra fredag

  Moa 2015-03-20 07:36:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Ja jag gillar verkligen kombon av ljusblått och grått! Känns skönt som en liten omväxling till allt svart under vintern. Åh vad kul att ni anmält er till loppet! Utan att säga för mycket så kan jag släppa en liten teaser om att det kanske ligger något liknande i planeringen här under våren. Bor ni möjligtvis i Stockholm? 🙂 Kram & trevlig helg!

   Anja Forsnor 2015-03-20 12:48:00
   Svara
 • Så snygga!! Och måste bara lägga till – hur snygg är inte du?! Du ser så sjukt stark ut! 🙂

  Mathilda 2015-03-19 21:29:00
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Men tack fina du, så glad jag blir! Att se stark ut är den finaste komplimangen jag kan tänka mig! <3

   Anja Forsnor 2015-03-19 22:55:00
   Svara
 • http://isabyl.devote.se

  tror träning vore liiiite roligare med de snygga 😀

  ISA 2015-03-19 19:02:00
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Kan intyga att träningen är betydligt mycket roligare i marmor-tights. Kan även hända att jag använder dem utanför gymmet 😉

   Anja Forsnor 2015-03-19 22:54:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!