ANJA FORSNOR

Dagar man bara vill glömma

londonedition

Egentligen vill jag inte ens tänka på vilken kaosdag jag hade igår. Ni vet en sådan dag man bara vill gå och lägga sig igen och göra om allting fast rätt. Orkar ni höra?

Well, jag tog en taxi ut till Arlanda för att vara där i god tid innan mitt flyg gick. När jag ska checka in i lugn och ro inser jag att jag inte har mitt pass med mig. Panik! Vem åker till en flygplats UTAN pass?! Ååh, fick ta taxi direkt tillbaka hem, hämta passet och en ny taxi tillbaka till Arlanda. Hejdå taxiresor för 1 500 kr! Dessutom missade jag mitt plan såklart så jag fick boka en ny svindyr biljett för att hinna fram i tid. Hatar dessutom när man inte ens kan bli arg på någon annan utan bara har jag sig själv att skylla.

Kom i alla fall fram i tid! Anlände hela 10 minuter innan vi skulle lämna hotellet för kvällens event med Nike. (Världens finaste hotell förresten, titta bara på mitt rum i trä!!) Jag hann varken äta lunch eller middag (hade liksom lite annat att stå i) och var helt utsvulten, sen serverade de bara snittar och snacks mestadels med kött och kyckling förstås. Hittade en halväten påse sega cashewnötter i väskan som jag ivrigt knaprade på.

MEN bortsett från min totalt kaosiga dag så var eventet riktigt coolt! NikeLab presenterade sitt samarbete med sacai i form av en dansuppvisning och designern Chitose Abe var på plats. Så cool kvinna! Här kan ni för övrigt se hela kollektionen. Ska visa massa bilder från kvällen sen men nu tänkte jag ut och andas lite Londonluft innan jag åker hem i eftermiddag igen. So long!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jobbigt! Men man kan ju få ett provisoriskt pass på Arlanda jättesnabbt! Kostar 1600:- men då slipper man iallafall åka hem och vända!

  Camilla 2015-03-23 12:52:00
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Haha, jag har fått höra detta nu i efterhand! Så störigt för taxiresorna tur och retur plus flygbiljetten gick på bra mycket mer än 1600 kr vill jag lova. Well, man lär sig nåt varje dag 🙂

   Anja Forsnor 2015-03-23 18:24:00
   Svara
 • http://isabyl.devote.se

  Men fy, kan känna paniken där på arlanda! Hoppas denna dag varit bättre!

  ISA 2015-03-18 23:14:00
  Svara
 • Har du tips på restauranger, kaféer och butiker om man ska resa till Stockholm?:)

  Lisa 2015-03-18 21:03:00
  Svara
 • Hittade din blogg för några dagar sedan. Åh vad inspirerande! Har gått tillbaka och läst alla gamla inlägg.

  Kram kram

  Filippa 2015-03-18 17:19:00
  Svara
 • Usch vad tråkigt! Det där är min mardröm och inför varje resa dubbelkollar jag alltid så jag har pass med mig cirka 900 gånger. Det blir typ en tvångstanke haha. Men skönt att du hann dit iallafall 🙂

  Paula 2015-03-18 10:52:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Ja, det har aldrig hänt mig förut! Brukar vara så organiserad och aldrig glömma något, framförallt inte passet! Gah. Blev en dyr läxa!

   Anja Forsnor 2015-03-19 10:50:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!