ANJA FORSNOR

Chia fresca – naturens energidryck!

chia

Chia fresca är en fräsch och uppfriskande dryck fylld med omega-3, protein, vitaminer och mineraler – en riktig superdrink!

Tarahumara indianerna i Mexico är en stam som har löpning som sin livsstil och är kända för att kunna springa hur långt som helst utan att bli trötta. Hemligheten sägs ligga i att de dricker chia fresca för att återhämta sig och samla nya krafter. Drycken sägs förbättra den fysiska prestationsförmågan och dessutom är den fullproppad med nyttigheter. Perfekt att dricka innan träningen för en energikick. Visst blir man sugen på att testa?

Chia fresca
1 glas

3 dl vatten
1 msk chiafrön
1 pressad lime
1 tsk honung, kan uteslutas

Gör så här: Häll vatten i ett glas och blanda ner chiafröna. Låt dem ligga och svälla i några minuter och rör sedan om. Tillsätt limesaften och söta med honung efter smak. Dricker jag den på morgonen föredrar jag utan honung så den blir riktigt uppfriskande, man vaknar till liv.

chia-fresca-drink

chia-fresca

_
Translation: Chia fresca is said to improve physical performance. The Tarahumara Indians in Mexico is a strain that has been running as their lifestyle and are known to be able to run any distance without getting tired. The secret is said to be that they drink chia fresca to recover and gather new strength. Fresh and refreshing filled with omega -3, protein, vitamins and minerals – a super drink!

Chia fresca
1 glass

1 glas of water
1 tablespoon of chia seeds
1 lime juice
1 tsp honey, can be excluded

Pour water into a glass and add the chia seeds. Let them swell for a few minutes and then stir. Add the lime juice and sweeten with honey. I drink it in the morning, I prefer without honey so it gets really refreshing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!