ANJA FORSNOR

Ställ dina frågor om hudvård

anja-forsnor-aco-skincare

Nu har jag ett roligt samarbete att presentera. De kommande veckorna kommer det bli mera skönhet i bloggen då jag precis inlett ett samarbete med ACO och deras hudvårdsprodukter. Det bästa av allt är att ni nu har chansen att få svar på alla era frågor kring hudvård.

Nästa vecka besöker jag till ACOs labb och tar med alla era frågor till deras experter, så passa på att fråga sådant som ni brukar fundera över när det kommer till hudvård. Själv har jag ett helt gäng med frågor som jag ser fram emot att få svar på. Svaren publiceras sedan här i bloggen.

Ställ era frågor om hudvård i kommentarerna här nedan!

Detta inlägg är ett samarbete med ACO.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hur vet man om man har fuktbrist eller fettbrist? Om man behöver mycket fukt men lite fett, eller mycket fett? Jag har läst på flera ställen att både fukt- och fettfattig hud blir ”fnasig” och känns torr och stram. Hmm bra svar liksom.

  Anna 2015-03-21 09:03:00
  Svara
 • Oj, många frågor om solskydd här ser jag, men jag skriver min ändå.
  Om jag vill använda solskydd, bör jag då först lägga dagkräm och sedan solskydd och smink, eller ska jag skippa dagkrämen och bara ha solskyddet som underlag? Är kräm-, mousse- eller sprayform att föredra i ansiktet? Och om jag vill förbättra under dagen, precis som med vilket solskydd som helst för kropp, hur gör jag då?

  linnéa 2015-03-18 19:54:00
  Svara
 • Åh vilket roligt samarbete!
  Jag undrar lite hur acos-miljötänk ser ut, vad de använder för ingredienser! Tänkte dessutom börja med dagcreme med spf, så undrar vad man ska tänka på i det sammanhanget!

  Sylvia 2015-03-17 10:14:00
  Svara
 • Jag har väldigt torr hy och tränar mycket, ofta två pass per dag, vilket resulterar i en massa duschande. Hur löser jag smidigast det problemet? Finns det faktiskt något sånt som en återfuktande duschkräm eller är det bara smörja smörja smörja som gäller?

  Anonym 2015-03-17 10:12:00
  Svara
 • Jag är 28 år och har redan börjat få solfläckar i ansiktet. Jag använder en dagkräm med spf 30 och nattkräm speciellt för solfläckar men är orolig nu när våren börjar komma att det ska bli värre. Vad kan jag mer göra? Vet att det inte är bra att sitta i direkt solljus men det är lite svårt att undvika.

  S 2015-03-17 09:35:00
  Svara
 • Jag undrar hur man identifierar sin hudtyp? Alltså jag tycker ju att jag har normal hy, men vissa normal produkter gör att min hud blir helt uttorkad. Så hur väljer man rätt krämer? Och måste man använda alla produkter i en serie? Vad är det för vits med en toner tex?

  Camilla Hedström 2015-03-17 08:56:00
  Svara
 • Hej Anja!
  Ah, detta är ju lysande. Jag tänker nämligen att detta är sommaren då jag ska ta hand om mitt ansikte på riktigt! Inte låta solen slita på huden och ge tråkiga fläckar. Så ansikts-SOS!
  Såklart är skugga bäst. Men vad ska jag tänka på vad gäller solskyddsfaktor och ansiktskrämer i vår och sommar?! Hur många olika solskyddsfaktorer ska man investera i?
  Gärna en guide med olika situationer – för de dagar man cyklar till o från jobb, är ute på stranden, eller sitter i solnedgången och njuter av glass. Samt om det är något särskilt som är bra under natten.
  För egen del är ja blond o har normal hy.

  Tack på förhand!

  Helena 2015-03-16 21:29:00
  Svara
 • Är några av Acos produkter veganska?

  Emmie 2015-03-16 18:17:00
  Svara
 • Vad ska man tänka på när man letar efter en kräm för blandhy?? det händer ofta att jag väljer något som torkar ut min hud eftersom jag är så oljig i t-zonen så är jag rädd för att använda något som gör så att det bli ännu mer oljigt. Så jag behöver hitta någon som verkligen fungerar för mig och gör så att jag inte blir torr i ansiktet speciellt vid näsan och på huden mellan ögonbryna och pannan!

  Och en fråga till är serum nödvändigt?? eller vad hjälper det mot, jag hör hela tiden om massor som använder serum och som säger att det är en ”mirakel produkt” men vad är det serumet gör egentligen?? och har du/ni några tips på någon bra och som inte är alltför dyr 🙂

  Alice 2015-03-16 17:41:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!