ANJA FORSNOR

A Yolli good day!

yollibox-mango

En solig söndag kräver sin frozen yoghurt. När jag bodde i San Diego åt jag frozen yoghurt i stort sett varje dag och jag pratade alltid om att jag skulle starta en youghurt-bar när jag kom hem till Sverige. Well, det blev en sådan sak man har upp på sin to-do-list men som aldrig blir av. Så därför håller jag till godo med Yollibox och gärna mango är min favorit. Dessutom helt eko nu!

_
Translation:
A sunny frozen yoghurt on a sunny Sunday. When I lived in San Diego a few years ago, I ate frozen yoghurt almost every day and I dreamt about opening a yogurt-bar in Sweden. Well, that never happened. So I’m glad that Yollibox comes to my rescue. Mango is my favorite, and it’s organic!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!