ANJA FORSNOR

Utmaning vecka 2: Träningsprogram

Godmorgon vänner, hoppas ni är taggade på lite mera löpning! Vädret är på vår sida och med lite varmare vindar i ryggen känns varje löpsteg lite lättare. Det är dags för andra veckans löputmaning och den här veckan tänkte jag dela med mig av ett träningsprogram jag fått från Nike inför JDI-Weekend i sommar.

Det finns två nivåer och ni väljer själva vilket tempo och distans ni vill köra under veckan. Vill ni köra NTC-passet som står på dagens agenda så laddar ni bara ner NTC-appen och välja rätt program, alternativt tränar du något annat högintensivt pass på gymmet eller liknande i 45 min. Den första veckan gäller för nybörjare och den andra veckan för lite mer rutinerade löpare. Givetvis kan ni öka på distansen beroende på vilken nivå ni ligger på. Glöm inte lägga upp era bilder och tagga med #anjaschallenge.

NYBÖRJARE:

level1

ERFARNA LÖPARE:

level2

Mera löpning:

Utmaning vecka 1: Jaga kilometer

Månadens utmaning: Löpning

Jag snackar löpning med Icona Pop

Tips på intervaller

_
Translation:
Hope you are excited for a bit more running! The weather is on our side and with a little warmer winds in the back every step feels a little easier. This week I would like to share with you a workout-plan I received from Nike. There are two levels and you choose for themselves what speed and distance you want to run during the week. Do you want to run the NTC workout on today’s agenda, so charging you just downloaded NTC app and choose the right program, or just train any other high-intensity workouts at the gym for 45 min. The first week for beginners and the second week for a bit more seasoned runners. Of course you can increase the distance depending on what level you are at. Do not forget to upload your pictures and tag with #anjaschallenge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Anja!

  Jag är vegetarian och äter (oftast) en glutenfri och mjölkfri kost som består av sallader, soppor osv på rotfrukter, grönsaker, ägg mm. (ibland fisk och skaldjur). Men jag har en väldigt bråkig mage (ibs) som inte uppskattar linser och bönor så det äter jag inte så ofta. Jag är orolig att jag får i mig för lite protein och känner mig hela tiden stressad över det, har just nu börjat tappa mycket hår och misstänker ett samband. Jag skulle vilja köpa något proteinpulver men vill inte stoppa i mig massa onödiga tillsatser och sötningsmedel för det mår jag inte bra av. Har hört talat om ärtprotein och risprotein men skulle gärna vilja ha tips på hur det fungerar och vart det går att köpa såna som är bra? Hur tänker du kring protein i dina måltider? Jag tycker det är en sån proteinhets.. Har försökt läsa på men tycker råden är så olika.

  Önskar dig en härlig vecka 🙂 Tack för att du inspirerar.
  Anna

  Anna 2015-03-09 09:55:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!