ANJA FORSNOR

MÅNADENS UTMANING: LÖPNING

anja forsnor löpning

Många av er har önskat fler utmaningar i bloggen och den här månaden är det löpning som gäller. Under hela mars kommer det vara mer fokus på löpning i bloggen och varje måndag presenterar jag en ny utmaning för varje vecka. Det kommer finnas två nivåer på varje utmaning, en för nybörjare och en för lite mer erfarna löpare. Så oavsett vilken träningsnivå eller vilka mål du springer mot kan vi alla pusha och inspirera varandra. Kika in här i bloggen i morgon bitti för att ta del av första veckans utmaning!

Translation:
This month ’s challenge is running. Throughout the month I will be focusing on running blog and every Monday I present a new challenge for the week. There will be two levels of each challenge, one for beginners and one for more experienced runners. No matter what goals you run against, we can all push and inspire each other. Post your pictures on Instagram or on my Facebook page and tag with #anjasrunningchallenge so we can follow each other. Tomorrow I will post the first week’s challenge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • http://isabyl.devote.se

  men kul!! nu är jag ingen löpare, men bra idé ändå ju 🙂

  ISA 2015-03-01 18:42:00
  Svara
 • Perfekt! Jag som precis tänkt sätta igång med löpningen igen, spännande! 🙂

  http://rawvegan.se/ 2015-03-01 11:49:00
  Svara
  • Svar på http://rawvegan.se/s kommentar.

   Vad passande! Ibland behöver man faktiskt en liten extra sporre för att verkligen ge sig ut men när man väl gjort det är det ju så härligt! Lycka till och heja dig!

   Anja Forsnor 2015-03-03 17:12:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!