ANJA FORSNOR

Lululemon till Sverige!

LULU_WEB_2012Q1_Chaturanga_0158

Äntligen kommer lululemon athletica till Sverige och i vår öppnar de sitt första showroom i Stockholm. Datum och plats är ännu inte officiellt men jag håller er uppdaterade så fort jag vet mer. Det bästa av allt är att Klara kommer jobba i deras showroom så jag ser fram emot att hänga där ofta.

I måndagskväll var jag inbjuden på ett designmöte med lululemon athletica på Yogayama där vi bland annat pratade om vilken typ av kläder man helst yogar i. Vi fick även testa på ett tufft yogapass, i alla fall för mig och Johanna som är lite yogarookies. Därefter avnjöt vi helt fantastisk god rawfood från Yogayama.

Jag som gärna går klädd i bekväma träningskläder dagarna i ända tycker det ska bli kul med lite nya favoriter i garderoben. Samtidigt som jag inser att jag kommer bli stora hål i plånboken, gah! Skrolla ner så kommer ni förstå vad jag menar… Jag har för övrigt fått byta plats på mina vanliga kläder och mina träningskläder i garderoben, haha. Ni kan ju gissa vilka högar som växer mest?

Translation: Finally lululemon athletica is coming to Sweden. This spring they will open a shorwoom in Stockholm, so excited!

lululemon sverige

lululemon shorts yoga

lululemon athletica

luluelmon till sverige

lululemon bra

Älskar korsettkänslan på den här.

lululemon hoodie

lululemon jacket

Den här jackan alltså, say no more!

lululemon

Den här toppen är min favorit, lika snygg att bära till ett par smokingbyxor och en kavaj.

yoga lululemon

lululemon pants

lululemon pants yoga

De här byxorna är helt fantastiska, skulle gärna vilja leva i dem i vår!

Foto: lululemon athletica

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Shorwoom?

  Uunbeliever 2015-05-03 19:56:00
  Svara
 • Åh vad kul! Har hört så mycket om Lululemon och jag behöver faktiskt lite nya träningskläder…!

  Sandra Lindström 2015-02-27 19:59:00
  Svara
  • Svar på Sandra Lindströms kommentar.

   Visst ”behöver” man alltid nya träningskläder? 😉 Hehe. Nej men skämt å sido, man ska inte underskatta effekten av att känna sig bekväm (och snygg skadar ju inte heller) när man tränar. Gör stor skillnad och träningen blir så mycket roligare!

   Anja Forsnor 2015-03-03 17:15:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!