ANJA FORSNOR

Leopard kind of friyay!

ginatricot

Går ju liksom inte att ta miste på vilken dag det är när man drar på sig de här tightsen klockan 7 på morgonen. Med sambons omdöme (wow snygga, inte så mycket pantertant som man skulle kunna tro!”) sprang jag ner på gymmet och rev av ett högintensivt pass som hette duga. Idag var det fokus på armar och mage och passet innehåll bland annat härliga (läs: grisiga) övningar som armhävningar, planka, dips, fällkniv och situps. Allt i ett högt och flåsigt tempo, det var en högröd och blöt leopard som lämnade en stund senare.

Jag är verkligen en periodare när det kommer till träning, just nu vill jag bara köra högintensiva pass med kroppsvikt och löpintervaller. Veckan har liksom inte tillräckligt med dagar för att jag ska hinna med alla träningsformer jag vill plus hitta tid för återhämtning och vila. Och vi har ju pratat om vikten av återhämtning och vila, inte sant? Vad tränar ni just nu?

Tights, Gina Tricot.

Translation: In love with my new leo tights from Gina Tricot. Right now I just want to do high-intensity workouts with body weight and sprints. The week has not enough days for me to keep up with all the different kind of training I want to do, plus find time for rest and recovery. And we’ve been talking about the importance of rest and recovery, right? What’s your favorite workout now?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh jag är helt med dig på den. Man blir så frustrerad att man inte kan hinna med att testa allt. 🙂

  Rebeckalindhe 2015-02-24 13:59:00
  Svara
 • Haha känner verkligen igen mig i det där att veckan inte har tillräckligt många dagar. Planerar mitt liv efter min SATS-app känns det som!!

  Viktoria 2015-02-23 08:34:26
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Skönt att man inte är ensam om det 🙂 Skämt åsido, jag tror ett bra sätt att få in träningen i vardagen är att se träningspassen som vilka möten och åtaganden som helst. Vill man träffa vännerna kan man göra det innan eller efter. Eller möta upp dem på ett pass och köra ihop!

   Anja Forsnor 2015-02-23 14:22:33
   Svara
 • åh vad glad man blir av de där brallorna då 😀

  ISA 2015-02-21 00:30:51 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag kör SomaMove, spinning, funktionell träning och kanske någon yogaklass här och där.

  Carolina 2015-02-20 22:42:20
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   Spännande med SomaMove, det har jag aldrig testat! Spinning är verkligen en favorit hos mig när man verkligen kommer in i det, så skönt!

   Anja Forsnor 2015-02-22 18:42:16
   Svara
 • Kör precis samma här! Löpintervall, ett HIIT och ett tabata-pass. Plus yoga för lite avslappning. Skön mix! 🙂

  Maja-Stina 2015-02-20 20:56:23 http://www.majastina.se
  Svara
  • Svar på Maja-Stinas kommentar.

   Ja, den perfekta mixen av riktigt svettiga intervaller och mycket flås tillsammans med yoga för själen och sinnet. Underbart!

   Anja Forsnor 2015-02-22 18:42:50
   Svara
 • Just nu kör jag yoga och styrketräning! Funderar även på att köra igång med lite löpning så fort det inte är så halt ute, all snö tinade bort här uppe så det är glashalt på vissa delar av vägarna.

  Paula 2015-02-20 14:47:24 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Jag sparar mig också tills det blir lite bättre temperatur ute. Förra vintern sprang jag utomhus trots snö och kyla men det här året är jag betydligt mesigare. Så varmt och skönt inomhus 🙂

   Anja Forsnor 2015-02-22 18:41:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!