ANJA FORSNOR

Hallon och blåbärssmoothie

hallonsmoothie

Kalla mig knäpp men trots alla fantastiska frukostar och smoothies vi drack i Thailand hade jag verkligen längtat efter min egen mixer. Den här smoothien är fullpackad med antioxidanter och är så god att jag aldrig vill att den ska ta slut. Jag har även börjat blanda ner flytande Aloe Vera i mina smoothies varje morgon då det ska vara bra och läkande för tarmarna. Att dricka det rent är ingen höjdare men i smoothien tycker jag inte det smakar någonting. Ska bli spännande och se om jag märker någon skillnad.

Hallon och blåbärssmoothie
1 stort glas

2 dl kokosvatten
2 msk Aloe Vera
1 dl frysta hallon
1 dl frysta blåbär
1/2 avokado
1 msk lucumapulver
1 tsk chiafrön
1 dl ärtprotein
is

Gör så här: Mixa alla ingredienser i 3-4 minuter till en slät smoothie. Använder du färska bär behövs lite mer is, annars räcker det ibland med de frysta bären beroende på vilken konsistens du föredrar. Toppa med rostade kokosflarn och blåbär eller det du har hemma i skafferiet.

smoothie-hallon

smoothie

Translation: Call me crazy , but despite all the fabulous breakfasts and smoothies we drank in Thailand, I had really longed for my own blender. This smoothie is packed full of antioxidants and it taste amazing!

Raspberry and blueberry smoothie
1 large glass

2 cups coconut water
2 tablespoons of Aloe Vera
1 cup frozen raspberries
1 cup frozen blueberries
1/2 avocado
1 tablespoon lucumapulver
1 teaspoon of chia seeds
1 cup pea protein
ice

Mix all the ingredients for 3-4 minutes until smooth smoothie. If you use fresh berries you can add some more ice, otherwise it is enough with the frozen berries depending on the consistency you prefer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    hemmafrulle är faktiskt underskattat!

    ISA 2015-02-19 07:31:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!