ANJA FORSNOR

Det här med kampsport

muay-thai

monsoon

anja-andrea

anja-andrea-monsoon

Såhär såg det ut när vi körde thaiboxning en morgon på Koh Tao. Här hade vi lurat med oss Andrea att komma och köra ett pass och hon var riktigt grym! Andrea är en av mina fina läsare som jag faktiskt sprang på nere i Thailand, vilken liten värld alltså! Superhärlig tjej som jag är så glad att jag fick chansen att träffa under några dagar.

Kampsport är något jag verkligen skulle vilja bli bra på, det är ju så jäkla kul! När jag gick på högstadiet körde jag en del fitnessboxning som det kallades och jag hade till och med en sandsäck hängandes från taket i mitt rum. Trots att jag har världens bästa kollegor som instruktörer så tränar jag kampsport alldeles för sällan idag och det är verkligen en färskvara. Jag har väldigt dålig koordination i grund och botten så jag har verkligen mycket att lära när det kommer till teknik och känsla. Igår körde jag ett dubbelpass med Sadibou på labbet och det känns i kroppen idag vill jag lova. Det är verkligen få saker som slår känslan efter ett riktigt grymt kampsportspass och jag älskar det som träningsform.

Translation: I really love martial arts, it is something I would really like to be good at. It’s so much fun! Best feeling ever!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!