ANJA FORSNOR

Söndag och soffläge

clean-greens

Jag drog på mig nått virus på flyget hem från Bangkok. Kände det direkt när jag satte mig på planet men med en 12 timmars flygning framför sig finns det inte mycket man kan göra. Jag ville så gärna gå på en yogaklass igår på YogaGames men det fanns ingen energi att gå utanför dörren. Sov 10 timmar nu inatt och ändå känner jag mig helt överkörd. Ligger i soffan och streckkollar alla avsnitt av Biggest Loser jag missat när jag var på semester. Det är mitt absoluta favoritprogram och det enda jag följer slaviskt från början till slut. Ska ge mig ut på en liten promenad nu och andas lite frisk luft. Det tillsammans med Avledon och gröna smoothies får mig förhoppningsvis på fötterna snart igen. Hoppas ni har en härlig helg och njuter av solen idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jag undrar om du har några tips på bra matsäckar man kan ha när man ska ut i skidbacken? Oftast vill man ju gärna ha någonting varmt, är äggmackor på tunnbrödrulle dåligt att ha med sig, har du några tips på annat gott? Jätte rolig blogg, och grattis till förlovningen!

  Malin 2015-02-16 12:17:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack Malin, svävar fortfarande på lyckomoln! Vad glad jag blir att du gillar bloggen. Ja, jag måste ju erkänna att jag inte är någon stjärna i skidbacken så mina rutiner kring matsäck i backen är ganska obefintliga 🙂 En vän berättade att hon hade med sig chiapudding i backen och det funkade bra för henne! Personligen hade bytt ut just tunnbrödrullen mot något bröd som mättar lite mer och längre, kanske det här: http://anja.elle.se/ljuvligt-mandel-och-morotsbrod/. Bananpannkakor är ju lika goda kalla och även bananscones (http://anja.elle.se/bananscones-med-russin/) så det kanske kan vara något för mellis? Min termos hade jag helt klart fyllt med kaffe eller varm choklad på mandelmjölk och kakao 🙂

   Anja Forsnor 2015-02-18 11:17:00
   Svara
 • Trist att du är sjuk, hoppas du piggnar till snart!
  Jag tycker att både du och Natascha brukar skriva kloka grejer, om vitt skilda saker dock, men det här med biggest loser är nått som ni båda har åsikter om. Hur ställer du dej till hennes kritik till programformatet?
  http://ladydahmer.nu/tjocka-ar-var-tids-hovnarrer/

  Johanna 2015-02-16 01:03:00
  Svara
 • http://isabyl.devote.se

  FY! skönt ändå att det kom efter resan 🙂

  ISA 2015-02-15 21:30:00
  Svara
 • Hade varit kul att läsa mer om din vardagsmat och inte bara underbara recept:) Alltså jag menar typ frukostbilder och sånt, för du är så inspirerande!

  Lisa 2015-02-15 13:58:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!