ANJA FORSNOR

Asiatisk nudelsoppa

detox-soppa-nudlar

nudelsoppa-asiatisk

Två veckor i Thailand räckte tydligen inte för att tröttna på maten och alla fantastiska smaker. Kan inte tänka mig att äta någonting som inte innehåller vitlök, chili, koriander eller ingefära. Så det enda rätta när vi kom hem var att storhandla upp oss på de asiatiska hyllorna. Slängde ihop den här fantastiska soppan signerad Maria och herregud vad god den blev. Jag följde receptet till punkt och pricka men skippade tofun eftersom jag tycker det är lite fishy i konsistensen.

Maria kallar den detoxsoppa eftersom den är fullpackad med superingredienser som håller magen lugn och glad. Trots en jätteportion (var liksom lite för gott för en liten skål) kände jag mig lätt som en fjäder efter jag ätit. Gjorde en superladdning så nu har jag ätit soppan tre dagar i rad. Helt klart en ny favorit här hemma, tack Maria. Kvällens middagstips. Lova mig nu att ni testar den, ni kommer inte ångra er!

Hade komiskt nog exakt likadana skålar hemma som Maria använde i sitt inlägg, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ah, ser så gott ut! Blir nog till att prova snart. 🙂 Förresten, tills alldeles nyss fanns det en ”sökfunktion” till höger på bloggen, ovanför din profilbild. Den var så smidig tyckte jag när en behövde söka upp ett gammalt inlägg eller så som man glömt att bokmärka eller liknande. Kan det vara så att den kommer komma tillbaka? 🙂

  Elisabeth 2015-02-14 14:23:00
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Ja, du måste testa soppan, vansinnigt god! Jag vet, jag brukade faktiskt själv använda sökfunktionen. Så himla konstigt, vet inte alls vart den tagit vägen men jag har skickat ärendet vidare till supporten och ska se vad som kan ha hänt. Stay tuned! 🙂 Om det är recept du letar efter så kan du använda kategorierna till höger för att lättare hitta, kanske kan vara till någon hjälp.

   Anja Forsnor 2015-02-14 15:06:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!