ANJA FORSNOR

Inte redo för vintern än

koh-tao-pier

koh-tao

Nu är vi hemma i Stockholm igen, landade sent igårkväll efter förseningar och en lång flygresa. Vi har fortfarande inte rullat upp gardinerna eller gått utanför dörren, inte redo att möta vintern och verkligheten än. Smälter snön om man blundar tro?

Trots 12 timmars flygning sov jag ingenting alls så vi stupade i säng när vi kom hem efter att ha varit vakna ett dygn. Vi hade turen att få en hel rad för oss själva på planet så man kunde sträcka ut benen, så nice. Vi flög med Norweigan (deras Dreamline-plan som tydligen är supermodernt) och jag var faktiskt imponerad över hur bra det var. För att vara economy-class alltså (inte för att jag någonsin flugit något annat, haha) En av de bästa flygresorna jag varit med om, både på ditresan och hemresan.

Men alltså tröttheten i den här kroppen idag går knappt att beskriva. Trodde jag skulle vara jetlagged och vakna kl 06 med rastlös med massa spring i benen idag, men jag känner mig helt överkörd. Blir väl kanske så när man hoppar över en natts sömn. Idag och imorgon har jag massor på min to-do-list sen är jag glad att det är helg så man hinner komma i kapp lite.

Bilder från hamnen i Koh Tao innan vi tog båten till Koh Phangan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • http://isabyl.devote.se

  Håller med! Norwegian är sjuuukt bra, när de väl kommer iväg :p

  ISA 2015-02-12 19:01:00
  Svara
 • Deras Dreamline är tydligen känt för att vara försenade cirka jämt, synd för det verkar vara ett grymt flygplan!

  Paula 2015-02-12 15:36:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Ja, jag har hört det. Så synd, men förutom förseningen så var det verkligen över förväntan! Kan varmt rekommendera 🙂

   Anja Forsnor 2015-02-12 21:56:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!