ANJA FORSNOR

Jag snackar träning med Icona Pop

nike-run-icona-pop-700x536

Ni kanske märkt att det börjar dyka upp mer och mer träning här på elle.se? Sen i januari frilansar jag även som träningsredaktör på sajten för att vi ska kunna förse er med ännu mer pepp och träningsinspiration. Så kul tycker jag!

I slutet av januari var vi på löparträff med Nike och Icona Pop. Då passade jag på att prata med tjejerna om träning, motivation och hur man kombinerar träning med ett hektiskt turnéliv. Hela intervjun hittar ni här » »

Och just ja, ni får gärna komma med förslag om ni har idéer på vad ni vill se mer av när det gäller träning på elle.se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!