ANJA FORSNOR

HAAD YAO BEACH

koh-phangan

coconut

anja-coconut

anja-coconut-koh-phangan

Jag har ju knappt hunnit visa er några bilder från Koh Phangan än. Vi stannade på den lilla stranden Haad Yao i två nätter innan vi åkte vidare till Bangkok där vi befinner oss nu. Stranden var helt fantastisk med sin vita fina sand och vattnet så otroligt klart och helt turkost. Så vackert! Givetvis fanns det gott om kokosnötter även där, hehe.

Om ni har tips på hur man bäst fördriver ett dygn i Bangkok så let me know! Känns som en helt galen stad och sååå stort att vi knappt vet i vilken ände vi ska börja. Vad är värt att lägga tiden på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ang Bangkok: skit i alla stora shopping-malls (mycket plagiat eller exakt samma saker som överallt annars typ Gucci, Prada etc). Tacka bestämt nej till att åka till någon tuk-tuk-förares kompis jättefina kostym-affär (garanterad rip-off). Vill ni besöka en helt galen marknad, där verkligen A L L T säljs (alltså även hundvalpar, små kycklingar och levande ekorrar i bizarra små kostymer :'( så är Chauchak marknaden ett tips. Man kan alltså slippa se de sorgliga djuen och hitta massor av bra grejer också typ allt till köket/hemmet, kläder, doftljus/rökelse, blommor, möbler, frukt, mat etc. etc. Man får åka Skytrain dit, jätteenkelt fråga på ert hotell. Det är en upplevelse bara att se hur enormt det är! En kvällskryssning på floden kan vara mysigt men är lite av en turistfälla. Passa på att äta och dricka allt gott från alla gatustånd och restauranger, färsk granatäppeljuice säljs i typ halvlitersflaskor för inga pengar. Ha så mysigt! ps. och jo det går utmärkt att promenera, även om de på hotellet kanske tycker att man är galen och rekommenderar taxi överallt. Då missar man hela grejer säger jag! ds.

  Ulrika 2015-02-10 10:56:00
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Tack för alla grymma tips! Vi var en snabbis på MBK och det var ju helt katastrof, så mycket skit i en och samma byggnad. Så sen höll vi oss långt borta från alla shopping-malls! Vi åkte tuk-tuk och klarade oss från att besöka någons vän på vägen, hurra! Missade tyvärr marknaden du nämnde, verkar ju helt galen! Sen tog vi verkligen tipset att äta i varje gatustånd. Det ena godare än det andra, var ju inte direkt hungrig en enda stund i Bangkok. Mat överallt. Och dessa juicer! Tur jag inte bor där, höll på att gå bananas! Haha. Hoppas allt är fint med dig! Kram!

   Anja Forsnor 2015-02-19 15:05:00
   Svara
 • http://isabyl.devote.se

  vill också vara och bada i turkost vatten nuuuuu

  ISA 2015-02-09 21:21:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!