ANJA FORSNOR

LAZY BEACH DAYS

marcus

charlok

pad-thai

beach-pool

koh-tao-beaches

En lat stranddag på vår favoritstrand på Koh Tao, Ao Chalok Baan Kao. Så tyst och stilla och alldeles underbart. Jag har verkligen blivit så positivt överraskad av Thailand och är så sugen på att upptäcka mer av Asien. Vi kände oss så hemma på Koh Tao och blev så vänliga bemötta överallt. Har inte så mycket att jämföra med än så länge när det gäller Thailand men kan varmt rekommendera denna lilla pärla till ö. Nu befinner vi oss på Koh Phangan, mer updates härifrån kommer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    Ser så himla härligt ut. Njut till max! underbart 🙂

    ISA 2015-02-09 00:02:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!