ANJA FORSNOR

RISE AND SHINE

anja-monsoon

Uppe med tuppen för ett nytt Gladiator-passMonsoon. Här är jag nyvaken och lyckligt ovetandes att den kommande timmen skulle bli en av de jobbigaste träningspassen någonsin. Vi var bara tre personer så det blev mer som ett PT-pass med den ena vidriga övningen efter den andra. Totalt 7 övningar där vi jobbade i 40 sekunder på varje, därefter 40 sekunders ”vila” med en 20 kilos viktplatta ovanför huvudet, följt av 40 sekunders burpees, hoppade utfall, mountainclimbers eller något liknande. Allting två varv utan någon som helst vila emellan. I 26 graders värme. Godmorgon var det ja.

mango-thailand

Lyckliga över att ha överlevt gick vi förbi fruktståndet och belönade oss med oss färsk mango som vi åt nere på stranden.

mango

Bästa mangon jag ätit i mitt liv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Oj nu längtar jag till Brasilien och färsk mango, färsk papaya och avokados stora som meloner.
  Fantastiskt med träningen också! Har precis nyligen hittat till din blogg, skall läsa igenom lite, kul :)!

  Diet and the City 2015-02-05 23:49:00 http://dietandthecity.se/
  Svara
 • härligt! blir sa pepp pa att ocksa göra en resa som inkluderar hart träning och thailand är ju aldrig fel, kan inte du göra ett inlägg om var ni bodde, hur ni fixade med gym osv när du kommer hem sa man kan kika och kanske göra en likadan resa senare i ar? 😉 vore kul!

  silja 2015-02-05 11:30:00
  Svara
  • Svar på siljas kommentar.

   Den bästa kombon tycker jag. På semestern har man ju all tid i världen och att träna en timme på morgonen för att sedan lata sig på stranden en hel dag tycker jag är perfekt. Då hinner kroppen återhämta sig och man får sin vila. Och en liten massage därmellan också 🙂 Absolut, bra idé! Ska fixa ett sådant inlägg sen!

   Anja Forsnor 2015-02-05 17:16:00
   Svara
 • Åh mango! Det är så himla gott utomlands, när den är helt perfekt och solvarm liksom. MMMMM!

  Paula 2015-02-05 09:54:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!