ANJA FORSNOR

TODAYS ESSENTIALS

semester

En dagens från stranden. Jag är supernoga med solkräm och smörjer mig med faktor 30 under hela dagen. (Kan vara därför jag är blekast i Thailand men det bjuder jag på). Den här från ACO klarar både bad och svett och sitter kvar när man är aktiv (Kan i och för sig inte påstå att jag varit superaktiv just idag om det inte räknas som motion när man går från handduken till vattnet och tillbaka igen). Kokosvatten för att återställa vätskebalasen (och för att det är så sanslöst gott!) och min bok som jag omöjligt kan lägga ifrån mig. Flipflop på fötterna fast helst går jag barfota. Och brillor på näsan förstås.

Kuriosa: Mina flipflops köpte jag första gången jag var i NY 2008 och de har hängt med mig världen över på alla solsemestrar sedan dess. Det kallar jag bra kvalité. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    åh, ångest över mitt egna icke befintliga solkräms användande 🙁

    ISA 2015-02-03 21:37:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!