Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Utforska ön

sairee-beach

Godmorgon. Eller godmorgon för oss i alla fall, för er är det fortfarande mitt i natten. Nu är vi på väg bort till gymmet för att köra ett morgonpass innan frukosten. Jag har haft dåligt med träningsmotivation där hemma under januari, men nu är den tillbaka. Känns som sol och värme var allt som behövdes.

Idag tänkte vi utforska ön lite, antingen via båt eller så hyr vi moped och kör runt. Om någon av er varit på Koh Tao får ni gärna komma med tips på bra smultronställen som vi inte får missa!

Wifi här är så himla segt och det tar evigheter att ladda upp bilder i bloggen. Följ med på instagram @anjaforsnor för lite mer semesterbilder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Anja! Vad härligt det ser ut, har inga bra tips om Koh tao mer än att njuta. När jag rest runt i Thailand så har Koh Tao varit den platsen jag bara legat på stranden, ätit gott, yogat och vilat för att det är så lugnt och skönt där 🙂

  Angående en annan sak så vill jag fråga dig om råd. Jag läser din blogg slaviskt och tycker du verkar vara en sund person som inger stort förtroende inom hälsa och kost.

  Jag jobbar med coachning med ungdomar och sen är jag väldigt intresserad av kost (haft en ibs-mage sen jag var i tonåren och därmed varit tvungen att sätta mig in i ämnet som nu blivit ett stort intresse). Jag skulle nu vilja utbilda mig till kostrådgivare för att i framtiden eventuellt kunna vara ansluten till mitt gym eller dylikt för att ge kostrådgivning (fritidssyssla). Men jag har läst allt jag kan komma över om kostrådgivningsutbildningar och har så svårt för att välja då jag inte känner någon som gått en. Det är ju mycket pengar så jag vill ju veta vilken utbildning som är ”bäst”.

  Har du någon kunskap/erfarenhet av detta som du kan dela med dig av? Har även sett att det finns utbildning inom livstilsrådgivning som är intressant men ingår det kost i det??

  Jag bor i Malmö men om de bästa utbildningarna finns på annan ort så kommer jag lösa det ändå.

  Ha nu en fantastisk semester!

  Vänliga hälsningar
  Anna

  Anna 2015-01-30 11:18:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack Anna för dina fina ord, vad glad jag blir!

   Jag känner igen mig så mycket, har också en lång historia med krånglig ibs-mage, det var där hela mitt kost- och hälsointresse startade. Det finns otroligt många utbildningar inom kostrådgivning och jag tror säkert många av dem är bra.

   Jag valde att utbilda mig till Livsstilsrådgivare på distans via Bergklint Education som ligger i Göteborg. Då läser man först till kostrådgivare och sedan till hälsoinspiratör. Jag tyckte det var en grym kombination och ville gärna bredda mig utöver enbart kostrådgivning. Eftersom du redan jobbar med coachning idag kanske det räcker med att du väljer kostrådgivning. Jag är supernöjd både med min utbildning och min lärare jag haft under perioden, kan varmt rekommendera skolan. Jag läste hela utbildningen på distans från Stockholm och det fungerade hur bra som helst. Kolla deras hemsida och se om du hittar något som passar.

   Lycka till!
   Kram

   Anja Forsnor 2015-02-02 04:58:00
   Svara
 • Jag var på Koh Tao för flera år seden. Men då var vi på ett underbart spa som heter Jamakhiri spa. Man blev hämtad till spat med jeep och körd genom den mest kuperade lilla skogsstig. Väl framme hade jag min mest fantastiska spaupplevelse! Tycker verkligen att ni skall ta er dit. Njut av resten av resan!

  Elin 2015-01-30 10:30:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh jag satt och spanade på det innan, ser ju helt fantastiskt ut!! Får kanske avsluta resan där 🙂 Tack för tipset!

   Anja Forsnor 2015-02-02 04:53:00
   Svara
 • Jag var där för några år sedan och då åkte vi till en strand som hette shark bay eller något liknande. Då kunde man hyra snorkelset och snorkla bland hajar bara genom att simma ut från stranden, helt ofarliga men så häftigt! Kan verkligen rekommendera det 🙂

  Karin 2015-01-30 08:22:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Vi körde förbi Shark Bay och tittade ner på alla som snorklade där för någon dag sedan, såg häftigt ut! Låter lite läskigt även om hajarna är ofarliga, haha. Men det är många som tipsat om det så det känns som ett måste!

   Anja Forsnor 2015-02-02 04:51:00
   Svara
 • Ser jättehärligt ut! Hoppas att hoppar över elefantridning, de stackars djuren har plågats ordentligt för att bli ”tama”…

  Sandra 2015-01-30 08:19:00
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Nej fy, ingen elefantridning här inte. Jag älskar djur i det fria och skulle gärna se elefanter på safari i Afrika eller något liknande.

   Anja Forsnor 2015-02-02 04:52:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!