Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hej från Thailand!

thailand

Jag kan knappt förstå att jag ens är vaken och skriver detta just nu. Århundradets längsta resdag som tagit oss från Stockholm, via Bangkok och Koh Samui och slutligen fram till Koh Tao. Resan gick jättebra men jag hade ingen ro att sova och räknade nyss ut att jag varit vaken 36 timmar i sträck. Men jag ska sluta tycka synd om mig själv ganska exakt nu för åh, vi är i paradiset!

coconut

Hittade en liten young coconut på stranden, ville ta hem den som prydnad. Någon som vet om den håller eller skulle ruttna?

koh-tao

Något säger mig att vi kommer trivas bra här… Men först ska jag sova ikapp två nätter och lite jetlag. Godnatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!