Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hitta rätt i bloggen

puff-recept

Jag får mycket frågor kring mina recept eftersom de lätt försvinner snabbt här i flödet. Så om du letar efter något speciellt så tänkte jag tipsa er om kategorierna här nere till höger (under min bild och instagram-flöde). Under smoothies hittar du till exempel just nu 32 olika recept på just smoothies. Och är du ute efter lite frukostinspiration så hittar du dem under just kategorin frukost. Det finns också ett sökfält överst där du kan fritextsöka i bloggen och t.ex. skriva chiapudding och då få upp alla träffar som handlar om det. Smart va?

Dessutom har jag listat några av mina populäraste inlägg precis ovanför så du enkelt kan hitta svar på t.ex. vilket proteinpulver jag använder, hur man blir kvitt sitt sockersug samt mina tips för att komma igång med en hälsosam livsstil.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej anja! kan vara blind men hittar inte sökfältet? har det tagits bort?

  silja 2015-02-09 13:40:00
  Svara
  • Svar på siljas kommentar.

   Jag kan inte heller hitta det nu! Så konstigt, jag brukar själv använda mig av det. Ska se vad som kan ha hänt!

   Anja Forsnor 2015-02-12 10:02:00
   Svara
 • dina frukost- och smoothie-tips är underbara. ligger i sängen och läser dem nu och bara längtar tills det blir morgon : ) tack för all inspiration!

  http://josefinelaul.wordpress.com

  josefine. 2015-01-29 21:54:00
  Svara
  • Svar på josefine.s kommentar.

   Åh bästa kommentaren! Tack! <3 Jag brukar själv också längta till frukosten när jag går och lägger mig, haha. Bästa på hela dagen!

   Anja Forsnor 2015-01-30 17:26:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!