Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Beautyboosting fri-yey!

maria-ahlgren-anja-forsnor

Fri-yey! Det var längesedan jag hade någon form av fredagsfeeling eller helgkänsla. Som frilans och egen företagare flyter dagar och timmar lätt ihop och det är svårt att känna skillnad på en tisdag och en lördag. Men idag mina vänner, idag känner jag det. Det där lilla pirret i magen som säger att det är något speciellt idag, något alldeles extra. Och jag har en riktigt rolig helg framför mig där jag faktiskt ska försöka vara lite ledig (!) för första gången sedan jul och ägna mig åt vänner, middagar, UFC och spa.

Såg att min kära bloggy-kollega Maria har en beautytävling denna fredag till ära där man kan vinna hennes favoriter i kategorin glowifying hudboosters från Pukka. Clean Greens är min absoluta favvo som jag gärna skulle fylla på skafferiet med men något säger mig att Maria inte kommer dra mig som vinnare, haha. Sååå därför tänka jag tipsa er om denna grymma tävling. Fri-yey när den är som bäst!

Jag och Maria delar samma intresse för mat, skönhet och hälsa så när vi ses nördar vi in oss ordentligt på superfoods. Jag ser verkligen fram emot att hitta på massa roliga samarbeten nu när hon flyttar till Stockholm. Stay tuned!

pukka_tavling1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Http://isabyl.devote.se

  aaa men den där fredagskänslan är underbar när den väl kommer 😀

  ISA 2015-01-24 07:21:00
  Svara
 • Hej! Måste tacka för receptet på kryddbrödet – fantastiskt gott som inte bara jag gillat utan kräsen treårig son också: ”Smaka pepparkaka!” High five för den. Tack och ha fin helg!

  Maja-Stina 2015-01-23 22:27:00
  Svara
  • Svar på Maja-Stinas kommentar.

   Åh vad roligt att höra! Det är själv ett av mina favoritrecept och jag blev så glad när jag hittade några bitar i frysen igår. Kul att du och även lilla sonen gillade det, två tummar upp! Ha en trevlig helg, kram!

   Anja Forsnor 2015-01-24 09:00:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!