Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Plåtning till tidningen

anja forsnor elle

Nu har jag pysslat hela morgonen och ska strax bege mig iväg för att plåta lite saker till ELLE. Ska bli så kul! Ännu en gång är det mat som står på schemat (ni trodde väl inget annat?), mer än så vill jag inte avslöja i dagsläget. Idag har jag med mig min kära Klara i studion för lite extra assistans så det kommer bli grymt.

Om ni tycker det är mindre recept än vanligt i bloggen så är det helt enkelt för att tiden knappt räcker till. De senaste dagarna har gått så fort och just nu är det så mycket som snurrar på samma gång att jag knappt vet vart jag ska börja. Och just nu blir dessvärre bloggen blir lite lidande men jag tror att ni förstår och hoppas ni har överseende. Jag ser semestern locka inom räckhåll så jag tar ett djupt andetag och kör på. Ibland måste man pausa vissa saker för att ge utrymme för annat men jag är snart tillbaka som vanligt igen.

Tack för att ni finns och är så grymma och stöttande!

Foto: Andy Prhat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    Vad roligt jobb du verkar ha! så avis 😉

    ISA 2015-01-22 03:35:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!