Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Nike + ELLE + Icona Pop

emma-svensson-anja-forsnor

Igårkväll var jag, Emma och Lisa på löparkväll med Nike och Icona Pop.

nike-shoes

Först fick vi en liten lektion i vad som skiljer de olika löparskorna åt och hur man hittar rätt sko för sin löpning.

julia-anja-nike

Vi blev indelade i par och här fick jag och Julia hjälp att hitta ett par skor som vi kunde testa under kvällen.

nike

Sen var det dags för uppvärmning…

anja-forsnor-nike-run

…och så lite rörlighetsträning på det.

anja-nike-run

Sen skulle vi springa 2 km det snabbaste vi kunde. Låter ju lätt som en plätt men det är verkligen en sjukt svår distans! Det är ju en sak att maxa intervaller på löpband i 30 sekunder eller hålla ett jämnt och lugnt tempo på en mil. Men 2 km var lurigt.

anja-forsnor

And off we go!

julia-leywald-anja-forsnor

Min grymma löppartner Julia här var helt överlägsen i sitt heat, så imponerande. Sedan när det var dags för min tur några minuter senare hämtade hon andan och sprang bredvid mig och peppade mig mina sista varv. Vilket teamwork!

elle-icona-pop

Nöjda, svettiga och glada efter loppet!

nike-mat

dessert

Det bjöds även på massa god mat och dessert, alltid i toppklass när det är Nike som arrangerar.

nike-run-stockholm-10k

Tack Nike för en grymt rolig och inspirerande kväll, så taggad för vårens utmaningar! Jag kommer snart kunna berätta lite mer om vad som är på gång i vår men ni kommer se mycket av Nike och löpning här i bloggen och på elle.se.

Foto av Frida Möller/Studio Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har precis hittat hit, underbar blogg! Måste bara fråga vart din svarta kofta/jacka är ifrån?

  Agnes 2015-04-14 13:41:00
  Svara
 • […] jag inte lika pepp. Men tror mina nya skor som ger mina halvkassa knän lite bättre stöd. Missade den här härliga kick offen för Nike Women’s 10km-lopp i Stockholm i juni som jag tänkte delta i […]

  RUNNERS | Hanna Stefansson 2015-02-24 22:38:28 http://hanna.elle.se/runners/
  Svara
 • http://isabyl.devote.se

  åh vilken energi det måste varit i det där rummet :))

  ISA 2015-01-21 03:35:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!