Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Ikväll smäller det!

Elle-Anna-Jakobsson-Anja-Forsnor

ELLE-galan2014

Ikväll är det dags för året fest – ELLE-galan 2015! Woop woop! Elle.se ställde lite frågor till mig och mina bloggkollegor inför kvällens galej.

Hur många ELLE-galor har du varit på tidigare?

– Jag har haft turen att gå de två senaste åren så årets gala blir min tredje.

 Vilket är ditt bästa minne från tidigare års galor?

– Jag kommer aldrig att glömma när Årets internationella designer 2013 Haider Ackermann knöt slipsen runt huvudet och dansade loss på efterfesten. Det var min första gala och jag var helt tagen av allt som hände varenda minut den kvällen, jag ville aldrig att det skulle ta slut.

Vad har du för förväntningar på årets gala?

– Jag är väldigt förväntansfull inför årets visningar, de är alltid lika pampiga. Sen är ju ELLE-galan årets fest så jag ser fram emot en lång kväll med massa champagne, dans och härliga människor.

Vad betyder ELLE-galan för dig?

– ELLE-galan är galornas gala och enligt mig den enda svenska galan som är värd sitt namn. Jag blir stolt när jag tänker på att vårt lilla land kan producera en gala med sådan finess och modetyngd som lämnar spår i hela branschen.

Vad ska du ha på dig på fredag?

– Jag kanske borde ha bestämt mig tills nu? Gah. Okej, i dagsläget lutar det åt svart smoking, vassa klackar och röda läppar.

Läs de andra tjejernas svar här. Men åh, jag har sådan klädpanik. Har egentligen varit klar i veckor men nu börjar jag såklart tveka och är sugen på långklänning istället. Så typiskt mig! Well, vi får helt enkelt se vad jag dyker upp i ikväll…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • http://isabyl.devote.se

  alltså fan vad roligt att bara vara där och få spana på alla snygga 😀

  ISA 2015-01-16 21:59:00
  Svara
 • Du blir säkert skitsnygg hur som, eller så kanske du får köra klädbyte hehe. Hoppas ni får en grym kväll!

  Paula 2015-01-16 17:21:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!