ANJA FORSNOR

Fullspäckad torsdag

anja forsnor adidas

Förra veckan gjorde Naturalbox en intervju med mig jag bland annat fick frågan om vad som gör mig lycklig och vad som motiverar mig till en hälsosam livsstil. Ni hittar intervjun här.

Idag har jag massa spännande möten att bocka av och sen blir det kvällsjobb för hela slanten. Känns som jag jobbar varenda liten timme på dygnet just nu och jag spenderar mer tid med min dator än med någon annan social varelse just nu. Men det är så mycket roligt på gång att jag har svårt att slita mig! Och bootcamp-resan till Turkiet är nästan helt fullbokad med 5 månader kvar, helt galet.

Mycket av vårens projekt kommer ni kunna ta del av och jag hoppas ni kommer gilla det. Fram tills nu har jag haft väldigt begränsat med platser för kostrådgivning men snart kan jag erbjuda fler roliga upplägg. Önskar jag kunde berätta mer nu men jag håller på alla godsaker lite till. Om ni är intresserade av kostrådgivning, kostschema eller cleansing programs så maila mig på [email protected] så håller jag er uppdaterade när allt drar igång.

Ha en underbar torsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    måste ändå vara kul med så mycket bollar i luften!? Heja dig 🙂

    ISA 2015-01-15 12:09:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!