ANJA FORSNOR

Cleansing routine

anja beauty

Vad kul att så många av er önskade mer skönhetstips i bloggen! Såhär dagarna innan den fabulösa ELLE-galan äger rum så är jag extra noggrann med mina skönhetsrutiner, framförallt när det kommer till rengöring. Om du tillhör typen som kör på den trogna kombon tvål + vatten kanske detta kan tyckas lite avancerat. Men jag är själv otåligheten själv så jag kan garantera att det är busenkelt och tar mig cirkus 2 minuter varje kväll.

1. Har jag ögonmake-up tar jag först bort det med bomullspad och rengöringsolja, just nu från Emma S. Sen använder jag en löddrande ansiktstvätt från Emma S. tillsammans med min rengöringsborste från Clarisonic (himmelriket!).

2. Duttar lite antioxidant eye crem från Estelle & Thilde för att återfukta den känsliga hyn runt ögonpartiet.

3. Avslutar med att stryka Youth Oil (bara namnet säger sig själv!) från Estelle & Thilde över hela ansiktet där jag droppar ner några solskrensdroppar från Clarins (magiska!) för att få en liten lätt solkysst ton i ansiktet.

På morgonen kör jag enbart borsten ibland och ansiktstvätten innan jag sätter på mig dagkräm och makeup.

Happy washing!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Instämmer i att din blogg är grym!
  Och skönhetstips, ja tack!
  En liten input från mig dock ang Clarisonic som jag använder själv och gillar mycket; skulle rekommendera att köra den på kvällen istället, före in-cremandet. På så sätt öppnar man upp huden som då kan surpla i sig allt gott från seum, oljor & cremer. Dock rekommenderarjag bara Clarisonic ett par- tre gånger per vecka, även den tuffaste av hudar kan lätt blinirriterad om den över-stimuleras.

  Katarina 2015-01-14 19:44:00
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Hej Katarina, vad kul att du också gillar Clarisonic. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk först men jag blev positivt överraskad. Jag använder den oftast på kvällen och då innan in-cremenadet. Men tack för tipset, ska tänka på att inte använda den allt för ofta. Blir lätt carried away när det är något jag gillar! 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2015-01-15 12:12:00
   Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Bra tips att ej överanvända borsten! Men anv kväll: Det är ju
   kvällsrutinen som hon berättar om! 😉 att hon använder den på kvällen och det är före insmörjandet. 🙂

   A 2015-01-15 05:53:00
   Svara
 • Följt din blogg ett tag nu och gillar den väldigt mycket! 🙂 Jag tränar några gånger i veckan, ganska tuff cirkelträning. Äter helt okej. Men vill så gärna gå ner ca 8 kilo, är inte överviktigt men absolut inte i närheten av undervikt. Kan du bara lägga ut dina tips på det? Man blir så stressad av allt från äta rent, till lchf, till träna si eller träna så. Har ingen lust att svälta eller hetsa, men att tappa några kilo..

  Lisa 2015-01-14 13:08:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!