ANJA FORSNOR

Superfoods för håret

lernberger-stafsing

Mitt torra vinterbarr till hår skulle vilja presentera sina BFF’s just nu från Lernberger Stafsing. Detta mina vänner är superfoods för håret! Alla deras produkter innehåller en blandning av superfrukter och bär som Acai, gojibär, peppar, citron, apelsin m.m. Jag använder även deras shampoo och balsam eftersom produkterna stärker och reparerar håret långsiktigt.

Förutom att de är fullmatade med naturliga antioxidanter, plantextrakt och fruktsyror är de dessutom svensktillverkade och närproducerade. Kan verkligen rekommendera torrshampoot Dryclean för den som gillar stadga och volym, riktigt grym. Denna lilla flaskan ligger alltid i min träningsväska och kan rädda vilken dag som helst.

Fredagens skönhetstips!

Ps. Gillar ni sådana här skönhetstips lite då och då? Jag är nästan lika intresserad av skönhet och hudvård som mat och hälsa men det kommer inte fram lika mycket här i bloggen. Skulle vara kul att veta vad ni tycker.

Translate: This products from Lernberger Stafsing is my dry winterhairs best friends right now. The dryshampoo Dryclean is awesome!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • gärna mode/klädtips också! tycker du har så himla fina kläder 🙂

  Elisabeth 2015-01-11 17:24:00
  Svara
 • Ja, gärna. Det går ju liksom lite hand i hand så det skulle bara bli finemang.

  linnéa 2015-01-10 15:39:00
  Svara
 • Mer skönhet och hudvård tack! Hänger ju ihop lite med maten:)

  Lisa 2015-01-10 09:27:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Eller hur, gillar tanken med skönhet inifrån och ut. När vi är så noga med vad vi stoppar i oss borde vi vara lika noga med vad vi smörjer in oss med och vilka produkter vi använder. Huden är trots allt vårt största organ. Ha en fin dag! 🙂

   Anja Forsnor 2015-01-12 13:20:00
   Svara
 • Gärna mer skönhetstips! 🙂

  Elin 2015-01-10 09:27:00
  Svara
 • hej!
  en liten fråga. Jag vill verkligen använda naturliga och rena produkter till min hud men verkar få någon typ av kontaktallergi av det mesta i naturlig väg.. Det började med en foundation från i.d. bare minerals som jag ville testa för många år sedan, fick bubblor i hela ansiktet dvs kontaktallergi. Nyligen köpte jag Weledas almong face oil. efter ett par dagar samma sak: kontaktallergi. Har testat andra naturliga produkter med samma reaktion och det konstiga är att det är den ENDA jag någonsin reagerat på…. jag tror att jag reagerar på vismuten eller bisabolol i i.d.-produkter. men weledas produkter vet jag inte…
  har du något tips på andra produkter? vill inte köpa på mig produkter som jag sen inte kan använda liksom.

  kram

  hedda 2015-01-09 18:00:00
  Svara
  • Svar på heddas kommentar.

   Hej Hedda! Åh no, vad trist att du reagerat på naturliga produkter. Allergi och framförallt i ansiktet är ju ingenting man vill ha. Jag är verkligen ingen expert så jag vågar inte uttala mig vad det skulle bero på. Har du träffat någon hudterapeut? Just nu använder jag hela serien från Estelle & Thilde, allt från ögoncréme, serum och dagkräm till foundation. Den är helt ekologisk och jag trivs jättbra med den. Kanske kan vara något? Kram!

   Anja Forsnor 2015-01-12 13:26:00
   Svara
 • Jag gillar jättemycket när du kommer med skönhets- och hudvårdstips, så gärna mer för min del! 🙂

  Elisabeth 2015-01-09 17:39:00
  Svara
 • Var i Sthlm köper man dessa? Har himla tunt hår och upplever att produkter, oavsett prisklass, tynger ner mitt hår och gör att det ser fantastiskt ut i en och en halv dag och sedan blir torrt som fnöske.

  Isabella 2015-01-09 17:23:00
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Som Sandra tipsat om så säljs de bland annat på Kicks. Deras primer använder jag under dagen för att ge fukt och fräscha till håret. Det är ju väldigt beroende på ens hårtyp vad som funkar och inte funkar så ibland kan det vara en liten djungel att hitta rätt. Och det finns ingen garanti för att de dyrare produkterna skulle vara bättre på något sätt. Jag smörjer ibland in lite kokosolja i hårtopparna innan jag går och lägger mig, gör underverk för torrt hår. Hoppas du hittar något du trivs med!

   Anja Forsnor 2015-01-12 13:23:00
   Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Jag köpte produkterna på kicks, dessutom med 30% rabatt

   Sandra 2015-01-09 18:50:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!