ANJA FORSNOR

Hur mår ni idag?

stileben-greens

Jag tar en liten jobbpaus och bläddrar i senaste numret av ELLE. Jag har hamnat efter i mitt tidningsläsande så jag har en hel hög att ta igen här hemma. Lyxproblem när det är som bäst.

Jag vet inte hur det är med er men jag känner mig rätt glad att ledigheten är över nu. Jag har känt mig så produktiv och inte fått något gjort samtidigt som jag inte riktigt kunnat slappna av och njuta av ledigheten. Det här med semester är ju helt klart annorlunda när man är egen företagare. Så de senaste dagarna har jag riktigt längtat efter vardag och rutiner igen och är så taggad på att kicka igång året med lite nya spännande projekt.

Berätta – hur mår ni idag?

Translation: Catching up some reading. Tell me – how are you feeling today?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Lite sent att svara men ändå 😉
  Mår toppen, har satt upp ett mål för detta år och för att få grym motivation ska jag och några kompisar köra bootcamp i fem veckor med start i februari! Ser såå fram emot!

  Carin B 2015-01-13 20:57:00 http://delicatewonder.blogspot.com/
  Svara
  • Svar på Carin Bs kommentar.

   Så spännande, bootcamp är bästa sättet att få massor med motivation och peppa varandra. Kör hårt, ni kommer ha så kul!! 🙂

   Anja Forsnor 2015-01-13 21:23:00
   Svara
 • Håller verkligen med! Helgdagar är inte riktigt samma sak när man driver eget… Har hamnat i en dålig dygnsrytm också, den ska jag försöka knäcka imorgon. Ha en fin kväll!

  Hanna 2015-01-08 23:41:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Samma här, jag brukar aldrig ha svårt att gå upp på morgonen men de senaste dagarna har det varit riktigt tungt trots att jag går och lägger mig i tid. Känns inte som mörkret samarbetar med mig heller. Vi får ge oss själva helgen och sen är det vardag som gäller igen 🙂 Trevlig helg!

   Anja Forsnor 2015-01-09 08:54:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!