Gott Nytt år! Eller god fortsättning kanske är mer på sin plats. Vi hade en helt underbar nyårsafton med god mat, massa bubbel och härligt sällskap. Kvällen var så trevlig att jag helt missade att ta några bilder. Blir så trött på mig själv ibland, haha. Men maten kom minsann mat-bloggaren i mig ihåg att dokumentera så jag bjuder på lite bilder på den.
Världparet Carl-Johan och Jenny hade fixat så himla fint och deras lägenhet är helt fantastisk. Åh, skulle kunna flytta in där vilken dag som.
Vi åt löjrom till förrätt…
…hummer som mellanrätt och därefter torsk som nog var den godaste torsk jag ätit.
Sen en chokladtryffelpaj med rom, chili och vit choklad till dessert som jag bakat. Den kvalar kanske inte riktigt in som ”nyttig” dessert men oj vad god den är.
Och en lite blurrig mobilbild på det. Hoppas ni hade en härlig nyårsafton!
Åh snäääälla recept till den magnifika tårtan?
Jag kan inte ta cred för receptet, men här kommer receptet:
http://www.recept.nu/philip_hedberg/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/chokladtryffelpaj_med_passionsfrukt/
Jag använde mörk 86% choklad, det blir supergott i kontrast till den söta vita chokladen och passionfrukten. Hoppas du gillar den! 🙂
Gott nytt Anja! Uppskattar verkligen din blogg! Har varit dålig på att kommentera men nu så!! Du ger mycket inspiration, bra recept och pepp på träning! Roligt att se var det blev av dig efter första bootcampen med Hannah. Inte ett dugg förvånad att du hamnade här med all din energi! Ha ett magiskt 2015, jag ser fram emot att fortsätta följa dig! (hoppas på att åka på resa med dom framöver men i år krockar det med annat.) 🙁 Roligt att få se ditt 2014, alltid fina bilder!
Åh tack snälla Josefin, vad glad jag blir för dina ord! Så roligt att du läser bloggen och uppskattar den. Man kan väl säga att bootcampen kickade igång ett intresse jag länge haft och sen fanns det ingen återvändo 🙂 Hoppas allt är fint med dig! Du är så välkommen att följa med på våra träningsresor framöver, hoppas det passar bättre en annan gång. Ha det fint! Kramar