Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vinterland

winter-sun

stockholm-vinter-djurgarden

vinter

stockholm

Magiska vinterdagar i ett snöklätt Stockholm. Älskar att bo några minuter från Djurgården och ha denna natur runt hörnan från lägenheten. Jag är egentligen en sommarperson och föredrar sol och värme framför kyla och vinter. Men ska det ändå vara vinter så kan det gott få vara så vackert som det är just nu. Vi gick upp tidigt i lördags och tog en lång promenad runt ett glittrande Djurgården och njöt av solen. Kylan bet genom kläderna och efter att ha andats iskall och frisk luft var det underbart att komma in i värmen igen.

Nu ska jag snart rusa iväg på ett frukostmöte inne i stan och efter det tänkte jag dra iväg till gymmet en sväng. Just det! Jag håller på att sammanfatta hälsoåret 2014 som jag tänkte publicera här under dagen, håll utkik efter det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fint med all snö! Synd att den är borta nu bara…

  karinfitness 2015-01-01 23:42:00
  Svara
  • Svar på karinfitnesss kommentar.

   Ja, så vackert! Och sen var den bara puts väck. Jag som tänkte komma igång med löpningen tycker i och för sig att det är ganska passande och om man känner det svenska vädret rätt så är det nog inte den sista snön vi ser den här vintern… 🙂

   Anja Forsnor 2015-01-02 17:00:00
   Svara
 • härligt med snö och vinterväder! tycker förresten det vore kul med ett inlägg om att träna hemma, kanske nagra knep hur man kan fa till en enklare workout när man inte vill ge sig ut i kylan för att dra till gymmet 🙂

  silja 2014-12-29 10:43:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!