ANJA FORSNOR

Pure juice

life

Ser fram emot att testa de här nyheterna från Life. Ren juice i smakerna havtorn, aloe vera och gojibär. Aloe Vera juice har jag testat i mina smoothies tidigare och ska vara bra för tarmarna. Jag är extra nyfiken på havtorn och goji som låter väldigt spännande! Någon som testat?

Ps. Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén, mitt minneskort på kameran bråkade så det fick bli en blurrig mobilbild som inte alls gör de fina flaskorna rättvisa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] tsk kallpressad kokosolja 1 mogen mango eller 1 dl frusen mango 1 blodgrape 1-2 cm ingefära 2 msk havtornsjuice, kan uteslutas 1 tsk morning wellness som består av ingefära, kanel, kardemumma och gurkmeja 1 […]

    Smoothie med grapefrukt, mango och kokos | Anja 2015-01-08 07:04:15 http://anja.elle.se/smoothie-med-grapefrukt-mango-och-kokos/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!