ANJA FORSNOR

Raw knäck

knack julgodis raw

Denna knäck går snabbt att röra ihop när man inte känner för att koka riktig knäck. Det söta från kokosoljan och honungen blir perfekt med en nypa pepparkakskrydda och mandel. Perfekt sista minuten julgodis för dig som inte hunnit förbereda något innan.

Jag önskar er alla en riktig härlig julafton!

Raw knäck
4 stora eller 8 små

2 msk smält kokosolja
1 msk honung
1 tsk pepparkakskrydda
hackad mandel
riven kokos

Rör ihop alla ingredienserna i en skål och häll upp i små formar. Jag gjorde 4 lite större bitar men den blir ganska söt så har du mindre vanliga knäckformar skulle jag rekommendera det. Låt stelna i kylen cirka 30 minuter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!