Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Nybrogatan 38

frukost-porridge

Tidig morgon och frukost på Nybrogatan 38 med sin bästa vän. Vardagslyx när den är som allra bäst.

frukost

Kanske den godaste havregrynsgröten jag någonsin ätit. Med skummad mjölk och äpplekompott. Blir alltid lika glad när det erbjuds annat till frukost än mackor och den klassiska yoghurten med müsli. På Nybrogatan 38s meny hittar man både havregrynsgröt, kvarg, smoothie och flera äggrätter. Tummen upp!

nybrogatan38

Den bästa. Ni vet de vännerna som alltid finns där. Oavsett hur ofta man ses eller hörs så är det alltid precis likadant när man väl gör det. Känns som tiden stått still och allt är som vanligt. Ovärderligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!