ANJA FORSNOR

Blissed Juicery

blissed-juicery

Alltså hur fina är inte dessa små flaskor? Just nu kör jag en Juice cleanse från Blissed Juicery och jag är inne på dag två av tre. Måste säga att det gick över förväntan under första dagen igår, kände mig varken hungrig eller frusen. Dock springer jag på toaletten precis hela tiden! Vanligtvis består min kost av väldans mycket frukt och grönt men efter en veckas semester med allt vad det innebär känns det extra skönt att fylla på med extra näring. Blev så inspirerad av den här dokumentären jag såg för ett tag sen, har ni missat den så är det ett filmtips ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Skulle vara fint om du ville berätta lite mer i detailj om din juicefasta. Jag tänkte starta året med 5 dagar och vore spännande att höra mer om hur din gick, vad den bestod av och hur du tänkte. Jag såg också dokumentären och blev inspirerad.
  Gott nytt år/Isabelle

  Isabelle 2014-12-30 12:45:00
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Absolut! Jag körde juicefasta i 3 dagar med Blissed Juicery, då fick jag juice för 3 dagar levererat till mig. Juicerna är ganska små, 250 ml, men eftersom jag drack 9 st varje dag innebar det ungefär en juice varannan timme under hela dagen. Därför upplevde jag aldrig att jag var hungrig eller trött utan kände mig väldigt pigg och alert hela dagarna. Utöver det drack jag väldigt mycket vatten så det blir många toalettbesök under dessa dagarna 🙂

   Juicerna jag drack nu senast är dem du ser här ovan. Två olika grönsaksvarianter, två med rödbeta, två med morot och två mandelmjölk med kamomill. Nötmjölken mättar lite mer än grönsaksjuicerna tycker jag så jag gillar verkligen dem. Då får man dessutom i sig lite mer fett än att bara dricka frukt och grönt.

   Jag gillar juicefasta av den anledningen att jag tror det är bra att låta matsmältningen vila någon gång då och då. Jag upplever att jag känner mig klar och skärp i huvudet och känner mig lätt i kroppen. Det är ingen viktminskningsmetod men ett sätt att rensa ut slaggproduker och fylla med på energi och näring.

   Jag har testat två juicefasta tidigare fast bara under en dag vardera. Andra gången tränade jag ett hårt pass på morgonen vilket jag fick äta upp resten av dagen då jag blev oerthört trött och hade sådan huvudvärk. Så jag skulle rekommendera att du vilar från träning eller tränar något lugnt som tex. yoga eller tar en lugn promenad. Men det är säkert individuellt.

   Lycka till! 🙂

   Anja Forsnor 2015-01-02 17:21:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!