Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Sista dagen i Barcelona

barcelona

barca

Idag njuter vi av de sista timmarna i Barcelona innan vi flyger hem mot Sverige igen. Tack för alla era tips, jag ska dela med mig av alla grymma ställen vi varit på sen. Vi har haft så underbara dagar här och njutit till fullo av allt vad staden har att erbjuda. Jag är ju en hemmakatt så jag tycker ändå att det ska bli ganska skönt att komma hem till Stockholm och hinna landa några dagar innan det bli julfirande med familjerna nere i Malmö och Halmstad. Borta bra men hemma bäst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!