Det tog inte lång tid innan jag hittade mitt favoritställe i Barcelona. Alla hade tipsat om Flax & Kale så det var självklart överst på min to-do-list när jag kom hit. Jag mötte upp härliga Sassa för en lunch här i torsdags och åt en grym raw lasagne. Igår åt jag och Marcus frukost där och beslutsångesten var ett faktum. Vi ville testa precis allt på menyn, vilket gjorde att vi satt där länge och beställa in massa olika godsaker. Blir nog flera besök här innan vi åker hem på tisdag. Nu njuter vi av en oplanerad lördag med sol och blå himmel. Glad lucia!
Marcus tog en flax & chia seed bagel med och jag tog en Acaibowl med och en grym frappuchino med manelmjölk, kokosvatten, kakao, kaffe, is och dadlar. Yum!
Hej Anja! Tycker jättebra om din blogg! Jag undrar om du hade kunnat göra ett inlägg angående skillnader mellan olika ersättningar till mjölk. Det jag främst undrar över är skillnaden mellan Rismjölk och havredryck, vilken är nyttigast och bäst? Om man tittar på exempelvis socker, tillsatser, näring osv. Innehåller havredryck gluten? Stort tack!
Hej Rebecca, tack för en jättebra idé! Det vill jag definitivt göra ett inlägg om. Kul att du gillar bloggen 🙂 Kram på dig!