Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Julklappstips

Forklade

Close_Up

Alltså huuur fint är inte detta förklädet i skinn, jag skulle känna mig så lyxig om jag hade detta när jag lagade mat. Konstigt nog har jag aldrig ägt ett förkläde, trots att jag ofta spenderar timmar i köket varje dag, fram tills jag fick ett från min kompis Sussi här i höstas. Det är ju så skönt att bara kunna torka av händerna direkt på kroppen istället för att leta reda på handduken som alltid tycks försvinna. Att jag aldrig tänkt på det tidigare, haha. Känner ni igen er?

Förklädet kommer från Mt. Manor och såhär inför jul har vi tagit fram en rabattkod där ni får 20 procent på deras sortiment fram tills den 19/12. Hur bra?! Glöm inte ange koden anja20 i kassan. De har både väskor, klockor och härliga kökstillbehör. Perfekt julklappstips.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind