Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Oh happy day

anja-forsnor-nike

anja-reebok

anja-forsnor-träning

anja-forsnor-nike-träning

anja

Idag vaknar jag med ett leende på läpparna. Min bästa vän Desiré kommer hit idag och ska bo hos oss hela helgen. Hon har nyligen flyttat till NY med sin pojkvän så vi kommer inte ses till jul som vanligt nere i Skåne. Så min plan är helt enkelt att ladda upp med så mycket bästishäng, skratt, långa kramar och mys att jag klarar mig tills vi ses nästa gång.

Tröja Nike, byxor H&M, skor Reebok, hopprep Casall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!